متاسفانه مرورگر شما از سایت سوییت‌سل | خرید شکلات خارجی اصل پشتیبانی نمیکند
لطفا از لینک زیر مرورگرتان را بروزرسانی یا یک مرورگر دیگر دریافت کنید
browsehappy.com

بیسکویت لوتوس و 5 نکته جالب درباره LotusBiscoff

بیسکویت لوتوس از کجا به وجود آمد و چرا امروز در سراسر دنیا با کره لوتوس و کرم بيسکویتی معروفش انقدر محبوب شده؟

در این سری از مطالب معرفی برندهای تولید کننده شکلات و شیرینی‌جات سایت سوییت‌سِل رفتیم به سراغ یکی از محبوب ترین بيسکوئيت های دنیا که در بلژیک زاده شده و این روزها حتی تو ایران هم میتونید بسادگی تهیه اش کنید.

1.بیسکویت لوتوس از کجا به وجود آمد؟

پیش از اینکه بيسکوئيت لوتوس در جهان معروف شود و تبدیل به یک خوراکی مورد علاقه در طول پرواز برای بلژیکی‌ها شود، برای اولین بار در شهر لمبک بلژیکی با یک کامیون قرمز رنگ به گردش در آمد.

برادران بون، بنیانگذاران نانوایی‌های لوتوس، اولین فروشگاه خود را در سال 1932 افتتاح کردند و دستوری را ارائه کردند که یک سبک بیسکویت با طعم کاراملی و بافت ترد بی نظیر بود.

بیسکویت لوتوس

بیش از هشت دهه بعد، این دستور غذا که فقط از مواد اولیه با کیفیت بالا استفاده می کند هموزهم به همان صورت باقی مانده است.

راز محبوبیت و اصالت بيسکوئيت استفاده نکردن از مواد افزودنی متداول در آن دوران بود.

2.معنی اسم بیسکویت لوتوس

پدر این خانواده نام این بيسکوئيت را به نام لوتوس نامگذاری کرد چون گل نیلوفر آبی در بلژیک نماد پاکی و مطهر بودن است.

کلمه Lotus Biscoff از اصطلاحی بین Biscuit and Coffee گرفته شده است که از خوردن بیسکویت لوتوس و قهوه استفاده می شود. (Bis + coff)

درهرحال در سال‌های 1956 تا 1958، برادران بون بيسکوئيت های لوتوس خود را با یک فنجان قهوه تازه برای مشتری هایشان سرو کردند تا مشتریان بیشتر را بتوانند جذب کنند.

بیسکویت لوتوس

این امر بزودی به یک موفقیت فوری تبدیل شد و این ترکیب روز به روز محبوب تر شد.

تا آنجا که در سال 1960 این روند به یک روال جدید برای همه بلژیکی‌هایی که اهل قهوه بودند تبدیل شد و بعدتر به عنوان شیرینی مورد علاقه اروپایی ها همراه با قهوه معروف شد.

گرفتید چی شد؟

طعم کاراملی و بافت ترد لوتوس به قدری با قهوه هماهنگ شد که طولی نکشید که محبوبیت آن به کشورهای همسایه بلژیک گسترش یافت.

در دهه 1960 شما به هر کافه ای در سراسر اروپا می‌رفتید شروع به سرو بیسکویت Lotus با قهوه میکردند و همین اتفاق باعث شد لوتوس بیسکوف به عنوان «کوکی مورد علاقه اروپا با قهوه» شهرت پیدا کرد.

پس تا اینجا می‌دانيم که برای اولین بار بيسکويت های لوتوس در شهر لمبک ، بلژیک پخته می‌شوند.

در سال 1932، برادران Boon اولین بیسکویت کاراملی شده خود را که از مواد کاملاً طبیعی ساخته شده بود رونمایی می‌کنند.

در طول سال‌های بعد، بيسکوئيت لوتوس مشهورتر شد و در سراسر جهان توزیع میشد.

علاوه بر این، طعم منحصر به فرد آنها دلیل اصلی رشد سریع شهرت این شیرینی است.

بیسکویت لوتوس

3.بيسکویت Lotus چه مزه‌ای هستش؟

بیسکویت کاراملی شده لوتوس مُشتی از مواد طبیعی بدون رنگ و طعم اضافه است.

اگر تا حالا بیسکویت لوتوس رو نخوردید باید بگم که مزه اش از یک بیسکویت ترد با طعم دارچین و کارامل قوی تشکیل شده.

اگر اهل قهوه هستید باید بدونید که این یک بیسکویت عالی برای زمان قهوه شماست.

در سال 1985، ایالات متحده برای اولین بار بيسکوئيت های لوتوس را در برخی پروازهای خود برای مسافران عرضه کرد.

بیسکویت لوتوس

فلذا بیسکویت مورد علاقه اروپا با قهوه به بیسکویت مورد علاقه آمریکا در سفرهای هوایی تبدیل شد و هنوزهم بعد از سه دهه، در اکثر خطوط هوایی در داخل و خارج از ایالات متحده سرو می‌شود.

این روند باعث شد که تقاضا و هیجان برای تهیه بیسکویت لوتوس سراسر جهان گسترش یابد، بنابراین ابتدا از طریق کاتالوگ و سفارشات پستی در سال 1990 و سپس یک دهه بعد از طریق فروشگاه آنلاین در سایت رسمی این شرکت به آدرس Biscoff.com در دسترس طرفداران خود در خارج از اروپا هم قرار گرفت.

در سال‌های بعد، توزیع لوتوس بیسکوف به خرده‌فروشان بزرگ در سراسر جهان گسترش یافت و امروز در اکثر جاهایی که بيسکوئيت فروشی باشد حتما برند لوتوس مشاهده میشود.

4.ساخت بستنی رولی با بيسکوئيت لوتوس


منبع: Clickthecity | Dorebyletao

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.