متاسفانه مرورگر شما از سایت سوییت‌سل | خرید شکلات خارجی اصل پشتیبانی نمیکند
لطفا از لینک زیر مرورگرتان را بروزرسانی یا یک مرورگر دیگر دریافت کنید
browsehappy.com

راز محصولات ام اند ام و تاریخچه M&M’S

نکات جالب درباره تهیه شکلات های M&M’S و راز نسخه اولیه شکلات ام ان ام و فیلم جشن پنجاه سالگی اسمارتیزهای mnm

در این سری از مطالب معرفی برندهای شکلات خارجی اصل می‌خوایم اسمارتیزهای معروف شرکت m&m رو بررسی کنیم و چندتا فَکت جالب درباره اش نوشتیم.

همه چیز از سال 1911 شروع شد، زمانیکه فرانک مارس شرکت Mars Incorporated را در نیوجرسی تأسیس کرد. بد نیست بدونید شکلات های معروف MARS تولید همین شرکت است.

چند دهه بعد وقتی فرانک آماده بازنشستگی شد، تصمیم گرفت شرکت را به پسرش فارست واگذار کند.

فارست برای کسب تجربه بیشتر در کسب مسئولیت، به اروپا سفر کرد تا در مورد صنعت بین‌المللی شیرینی‌سازی اطلاعاتی کسب کند.

او هنگام بازدید از اسپانیا در طول جنگ داخلی این کشور، سربازانی را دید که در حال خوردن آب نبات‌های شکلاتی با پوسته سخت بودند.

او از دیدن این که حتی در آفتاب گرم تابستان، آب نبات ها در دستان سربازان آب نمی شدند، شگفت زده شد. آب نبات‌ها نیز سبک بودند که حمل و نقل آن ها را آسان میکرد!

در زمانی که فارست در اروپا بود، یک آبنبات ساز بریتانیایی نیز به تازگی «Smarties» یا به فارسی اسمارتیز را تولید کرده بود که مشابه m&m توسعه یافته بود.

هنوزهم درباره اینکه کمپانی Mars از اسمارتیز کُپی و باعث نابودی‌اش شده است بحث‌هایی وجود دارد.

در هر صورت، فارست فرصتی را در این آب نبات ها دید و بلافاصله به خانه بازگشت تا نسخه ویژه خود را بسازد.

اولین جعبه از آب‌نبات‌های شکلاتی M&M در سال 1941 ساخته شد، تنها چهار سال پس از محصول تولید شده اسمارتیز در اروپا!

وقتی فارست مارس برای ثبت اختراع این آب نبات به نیوجرسی آمریکا بازگشت، ایده بروس موری را برای یک شراکت همه جوره قبول کرد!

موری پسر ویلیام موری، رئیس Hershey بود که یک کمپانی معروف تولید شکلات تخته‌ای هستش.

اونها با هم نام آب‌نبات معروف را m&m گذاشتند که‌ترکیب دو اسم برای Mars و Mury هستش.

آنها شروع به فروش این آب نبات به ارتش با شعار «در دهانت آب شو، نه در دستانت» کردند. هنگامی که سربازان جنگ جهانی دوم برگشتند، به شیرینی وفادار ماندند و این شیرینی مورد علاقه خانواده ها شد.

در اینجا جدول زمانی m&m از زمان ایجاد تا امروز را می‌بینیم!

ام اند ام

امروز اما کارخانه m&m طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد به طوریکه در هر ۸ ساعت بیش از دومیلیارد دونه شکلات تولید میکند که در نوع خود رقم شگفت‌انگیزی است.

ویدیو پایین قسمتی از جشن ۵۰ سالگی کمپانی m&m هست که در اون با تکه های شکلاتی این شرکت یک گاو دو رنگ زیبا درست کرده‌اند.

حالا که تاریخچه شکلات های m&m رو بررسی کردیم بریم ببينيم کاکائو بکار رفته در این محصولات چه فوائدی داره؟

شکلات تلخ یا شیرین نشده، شکلات نیمه شیرین، شکلات شیری، شکلات سفید، شکلات کوورچر و شکلات جایندویا از انواع فراورده‌های کاکائو هستند که در تهیه انواع دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

mnm

از شکلات تلخ برای لاغری و کاهش وزن بسیار استفاده می‌شود. علاوه بر آن افراد برای افزایش اشتها می‌توانند از انواع دیگر این فرآورده‌ها استفاده کنند.

کاکائو دارای خواص بسیاری است که هنوز مصرف کنندگان نتوانسته‌اند در این باره به آگاهی دست پیدا کنند. افزایش شادی، افزایش تعادل نوسانات خلقی هورمونی، کاهش افسردگی، کاهش دهنده سکته‌های قلبی، جلوگیری از ابتلاء به دیابت، کاهش فشار خون، جلوگیری از آفتاب سوختگی، کاهش آرتریت، جلوگیری از آب مروارید و افزایش سلامت کبد از خواص مهم این ماده گیاهی است.

ام اند ام

آسم را می‌توان علاوه بر ناشی بودن از مشکلات تنفسی، ناشی از موارد آلرژی زا نیز دانست. کاکائو دارای زانتین و تئوفیلین است که در کاهش آلرژی‌ها مؤثر عمل می‌کنند. همچنین کاکائو حاوی تئوبرومین است که در درمان سرفه بسیار مؤثر است.

کاکائوی خام دارای فیبر زیادی است. فیبرها عملکرد سیستم گوارشی فرد را بهبود می‌بخشند. علاوه بر آن باید توجه داشت که این فیبرهای موجود در کاکائو می‌توانند با بهبود عملکرد روده‌ها و افزایش متابولیسم بدن به سلامتی روده بزرگ منجر شوند.

فیبرهای موجود در کاکائو و پوسته آن از یبوست جلوگیری می‌کنند. همچنین مصرف کاکائو می‌تواند فعالیت‌های میکروبی در معده را کاهش دهد.

کاکائو مقدار کمی منیزیم و ویتامین C را در خود جای داده است به همین علت می‌تواند از پوست محافظت کند و به سلامت مو و افزایش حجم موهای افراد منجر شود.

آنتی‌اکسیدان موجود در این گیاه با پاکسازی سلول‌های مرده از پیری زودرس افراد جلوگیری می‌کند و به افراد با کاهش استرس، شادی و نشاط می‌بخشد. همچنین عصاره پودر کاکائو در سلامت دندان‌ها در برابر پوسیدگی و افزایش استحکام مینای دندان مؤثر است.


منبع: chutters | imna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.